Kokoonnuimme jälleen tutun tyttöporukan kanssa yhteiseen illanviettoon. Tällä kertaa oikein teeman kanssa, joka oli sushi. Ihanainen illan emäntämme oli valmistanut jo tulista alkukeittoa valmiiksi ja yhdessä sitten väkersimme erilaisia susheja.



Täytteinä kurkkua, paprikaa, avokadoa, porkkanaa, majoneesia, wasabia (yörsk), kananmunaa, kevätsipulia, tonnikalaa, kylmäsavulohta sekä savulohta. Saimme siis paljon erilaisia suupaloja aikaan näistä monipuolisista herkuista. Mukana kun oli tulisen ystävää, kalatraumaista, soija- ja wasabihimoista sekä odottavaa äitiä, niin pitihän vaihtoehtoja olla. Kyllähän me sitten syötiinkin!



Jälkkäriksi vielä pikaisesti väännettyä Kinuskikissan mansikkaista pannacotta-kakkua. Vihdoinkin kun olisin ostanut noita pinkkejä Dominoita, niin ovat ilmeisesti poistuneet jo kauppojen hyllyistä. Höh. Tyydyin siis mansikka-Dominoihin.

Jaa niin ja sitten vielä leivoin toiseksi jälkkäriksi Kinuskikissa namipaloja. Olivat aikas suussasulavia! Kuvassa levy on vielä leikkaamatta, mutta tein siitä sopivia pieniä suupaloja.



P.S. Ostin tällaisia tarvikkeita tulevaa viikonloppua varten. Kyseiset ainekset ovat tällä hetkellä anopin hellässä huomassa, jospa lopputuloksen näkisi huomenna. Huomennahan sitä jo tarvitaankin ;)