Tämä herkku on yksi syy siihen, että annan anteeksi syksyn saapumiselle. Olen onnellinen, että olen saanut sienestysinnon tarttumaan myös lapsiin :) Tällä kertaa ämpäriin kertyi vaaleaa orakasta ja lampaankääpää. Suppilovahverot olivat vielä kovin pieniä, joten jätimme ne metsään kasvamaan.

Paista sieniä teflonpannulla niin kauan, että vesi haihtuu. Lisää nokare voita tai margariinia ja paistele makusi mukaan. Jos et halua, että sienet jäävät "rutiseviksi", paista sieniä melko kauan ja melko kuiviksi.

Lisää noin ruokalusikallinen vehnäjauhoja, kuullota hetki ja lisää vettä. Hauduta ja lisää kermaa. Tämä on kovin suurpiirteinen ohje, oman maun mukaan tulee parasta!

Itse maustan sopan kasvisliemikuutiolla ja ripauksella pippuria. Kyllä se vaan totta on, että mitä enemmän kermaa, sitä täyteläisempi soppa.