Kodin Onnesta löysin mitä mahtavimman vinkin tehdä Runebergintortut muffareiksi. Paljon fiksumpaa kuin ne isot tolpat.

Näitä ensimmäisiä kappaleita en paljon kostuttelemaan ehtinyt, kun oli monta makeanhimoista suuta odottamassa. Huomenna lähtee töihin näistä vielä 16 kappaletta. Kostutettuina :)

1233770785_Kuva 230.jpg

n. 23 kpl (tein kahteen 12 kpl muffarivuokaan, yksi jäi tyhjäksi)

 

3 dl    fariinisokeria

300 g pehmeää margariinia

4        munaa

2 dl    mantelijauhetta

2 dl    piparimuruja

3 dl    vehnäjauhoja

2 tl    leivinjauhetta

Vatkaa voi ja sokeri. Lisää yksitellen kananmunat ja vatkaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Ennen tarjoilua kostuta tortut esim. maidolla. Tee hillosilmä vadelmamarmeladista tortun keskelle ja pursota ympärille tomusokerista ja sitruunamehun tipasta sekoitettua kuorrutetta.