Nyt sen vasta uskon, kun itse tein. Eli kyllä kotona tehty kebab vaan on hyvää!

Kebabliha:

600 g     naudanjauhelihaa

1 rkl       aromisuolaa

1 rkl       pippurisekoitusta

Vaivaa jauheliha ja mausteet huolellisesti tasaiseksi mössöksi. Ilmat pihalle lihasta. Rullaa köntsä tiukasti folion sisään, noin murekkeen kokoiseksi. Paista 100 asteessa kolmisen tuntia. Anna vetäytyä vielä uunista ottamisen jälkeen vartin verran. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Halutessasi voit laittaa lihat hetkeksi grillivastusten alle kuumaan uuniin, niin liha saa rapean pinnan.

 

Kastike:

1 tlk     tomaattimurskaa

1 tlk     salsakastiketta

1         sipuli

3         valkosipulin kynttä

1 rkl     sokeria

1 tl      suolaa

1/2 pkt Mustapekka-pippurijuustoa

Kuullota sipulit öljyssä. Lisää soseutettu tomaatti-salsakastike. Keitä vartin verran ja lisää sokeri, suola ja pippurijuusto.