Tänään kävimme taas Mehiläisen keikalla Tampereella. Nikolla epäiltiin muutama viikko sitten ns. liimakorvaa, mutta onneksi korvat olivat kuitenkin tänään puhtaat ja terveet. Loppuu siis korvatarkastukset ainakin vähäksi aikaa. Saimmepahan reissulla sitten massumme täyteen American Dinerin mahtihyviä ranskalaisia ja menettelevää hampurilaista. Kauppareissu siinä sivussa sitten menikin hieman riehakkaasti, kun kaksivuotias prinsessamme saa nykyään itku-potkuraivareita ja heittäytyy tämän tästä lattialle...

Olkkarista jo kaipailtiinkin kuvia eli uusista huonekaluistamme. Kuvat ovat nyt valitettavasti huonolaatuisia, kun en ikinä ehdi päivänvalolla kuvia räpsimään. Mutta saapahan tästä jonkinlaisen käsityksen, luonnossa olohuoneemme ei ole näin kolkon näköinen :)

Telkkaritaso on vielä vanha ja mietimme nyt sen kohtaloa. Toisaalta se sopii ihan hyvin muuhun olohuoneen väritykseen, mutta olisihan sekin kiva vaihtaa Viktoriaksi... Katsotaan.

Pianonpäällistä koristaa nyt PartyLiten Nuorekkuus-somiste, johon ostin Tiimarista valkoista hiekkaa ja jonkisortin kukkasen lehtineen. Tuo mielestäni keväisen ilmeen olohuoneeseen.