Vietimme aikas hulinaisen viikonlopun halloweenin merkeissä. Teimme lauantaina vieraille kebabia kaikkine lisukkeineen ja söimme vatsamme erittäin täyteen. Jälkkäriksi söimme matokakkua, kuten lapset kakusta sanoivat.

Tein mehevän suklaakakkupohjan Kinuskikissan ohjeella. Pohja olikin herkullinen ja erittäin täyteläinen. Välissä kerros Lime curdia, banaaniviipaleita sekä oranssiksi värjättyä valkosuklaa-mascarponehyydykettä.

Jaffa-keksejä oli ilmestynyt kauppaan glögin makuisena,  joten pakkohan niitä oli maistaa. Koristelin ne asiaankuuluvalla tavalla. Pääsin ekan kerran testaamaan myös elintarviketussiani.

Teimme pukuhuoneestamme Halloween-huoneen, johon laitoimme jouluvaloja sekä lepakoita, hämähäkkejä ja haamuja seinille. Tässä lapset mummin kanssa glögillä jännittävässä huoneessa.

Juhlissa askartelimme lapsille supersankarilasit ja ne päässä olikin kiva levähtää ainakin puoleksi minuutiksi maistamaan popcorneja ja hörpäämään mehua. Ja meno jatkui jälleen... Yläkuvassa Niko ja leikkikaverinsa Juho. Alakuvassa kummipoikamme Janne sekä Nea.