En olekaan pitkiin aikoihin kuvaillut mitään juttuja, joita olen saanut tai ostiskellut kotiin. Makkariin ostin Marjamäen pajutilan innoittamana vuodekatoksen. Katokseen löytyi sopivan laskeutuvat verhot Jyskistä, ihan tuurilla vaan nappasin hyvän oloisen paketin kainalooni ja olivatkin tosi sopivat tähän käyttöön.

Huuto.netistä löysin sängynpäätyyn ylisuloisen dreams-rimpsun. Hyvälaatuista käsityötä.

Makuuhuoneemme värimaailma ei oikein enää silmääni miellytä. Kaikki seinät kun saisi olla nykyään valkoisia... Kolme vuotta sitten, kun remontoimme taloamme, halusin ehdottomasti johonkin huoneeseen yhden seinän tummempaa tapettia. Toteutus tehtiin silloin makkariin ja lamput sen mukaisesti. Värit voisin nyt jo niiiiiiin vaihtaa, mutta enpäs uskalla miehelle edes moista vielä ehdottaa. Ja makkaristamme tulee varmasti jossain vaiheessa vielä toisen lapsen huone, joten remonttia tulee silloin kuitenkin.

Tässä vielä mummun perintöpitsiverhot makuuhuoneesta. Tykkään.

Nämä tuikkujutskat (mitkä nää on?) ostin naapurikaupungin sisustusliikkeestä kesällä. Roikkuvat olohuoneen katossa, näkymät eteiseen ja keittiöön.

Tämän ihanaisen lasipurkin sain äidiltäni nimpparilahjaksi. Äiti on itse virkannut pitsin ja leivosvuoat ovat aitoa mummikamaa.

Ja sitten vielä keittiöpupuni, jonka löysin myös huuto.netistä samalta kädentaitajalta kuin dreams-rimpsukin. Pupu vahtii keittiötä pyyhehyllyn päältä.

Ainiin. Ja vielä yksi juttu :) Tilasin jo kesällä Maamilta pari sydäntä, tässä omani.