Olimme piiiitkästä aikaa koko perheellä koko lauantain kotona. Päätin siis tehdä vähän parempaa ruokaa :)

Rosamunda-perunoita, halkaisin puoliksi, voitelin öljyllä ja sirottelin mausteita päälle. Uunissa kypsyivät runsaan puoli tuntia.

Perunoiden lisäkkeeksi tein naudanlihatäytteen. Purkki Creme fraichea, suolakurkkua, aromisuolaa, pippuria, tilliä sekä fetajuustoa murusteltuna. Paistoin ja haudutin pannulla naudanlihasuikaleita, jotka sitten paloittelin tahnan sekaan. Tulipas kermaisen pehmeää ja hyvää! Vetelin loputkin täytteet illalla leivän päällä...

Salaatiksi tein ns. pizzasalaattia, jota pizzeriat varsinkin "vanhaan aikaan" tarjosivat. Kaalia ja paprikaa ohuina suikaleina. Sekaan mustapippuria, pizzamaustetta, öljyä ja omenaviinietikkaa. Tavallinenkin etikka käy, varmasti paremminkin, mutta minulla ei ollut muuta. Tämä salaatti olisi ehkä vielä parempaa seuraavana päivänä maustuttuaan yön yli, mutta minä ahne söin senkin loppuun illalla, hih.

Nam!

Sain tänään tehtyä myös kaksi uutta kukkapenkkiä. Nyt vaan sitten odotellaan ja jännitellään nouseeko penkeistä keväällä mitään. Tulppaaneja, sammalleimua, syysleimua, narsisseja, helmililjaa ja monta muuta lajia on istutettuna. Toivottavasti edes joku kukkisi :)