Olen viimeaikoina tutustunut vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Karppaus näyttää olevan aikamoinen taitolaji. Vaikka olen viikonpäivät lueskellut karppaus.info-sivustoa, tunnun olevani edelleen melkoisen pihalla. Itse haen tällä dieetillä/kuurilla/elämäntavalla pirteyttä päiviini, kevyempää oloa, vatsan hyvää oloa ja hyvinvoivaa ihoa. En ainakaan vielä tiedä tuleeko minusta alakarppi, hyväkarppi tai yläkarppi, mutta jos löydän hyvän rytmin ja itselleni sopivat ruoka-aineet, voin tekeytyä vaikka omakarpiksi ja keksiä siis ihan oman termin itselleni. Mitä enemmän tietoa itseensä imuroi, sitä enemmän törmää kaikenlaisiin karppaustermeihin, mutta kaipa sitä jossain vaiheessa pääsee jutun jyvälle...

 

kuva

 

Aluksi kuvittelin, etten pystyisi olemaan ilman perunaa, leipää, riisiä, makaronia sun muita ”lisäkkeitä”. Muutaman päivän kokemuksella olen ainakin vielä sitä mieltä, että enpä niitä juuri kaipaakaan. Tässä sitä mussutetaan Brie-juustoa bloggaillessa ja aamupalaksi paistellaan kananmunaa ja pekonia. Broileria, kalaa, nakkeja ja kinkkua kuluu uskomaton määrä päivässä. Jos tällä vielä laihtuu, niin tervetuloa uusi elämä! Ei ainakaan nälkä yllätä.


Nähtäväksi jää jatkuuko innostukseni pitempään kuin viikon, mutta ainakaan en enää ole nukahdellut työpöytäni ääreen ja farkutkin tuntuvat jo mukavammilta päällä…