1242584887_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä kakku lähti mukanani euroviisuvalvojaisiin. En löytänyt kaapeistamme keksin keksiä, joten tein uunissa tavallisen kakkupohjan. Se olikin hyvä pohja!

Pohja:

2          munaa
1,5 dl   sokeria
1,5 dl   vehnäjauhoja
2 rkl     kaakaojauhetta

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot ja kaakaojauhe sekaisin ja lisää varovasti taikinaan siivilällä. Paista 200 asteessa noin vartin verran.

Kostutin pohjan 1 dl maitokaakaolla.

Täyte:

2,5 dl    vispikermaa (Flora Vispi, Kevyt Vispi...)
2 dl       maitorahkaa
0,5 dl    sokeria
2 tl       vaniljasokeria
100 g    maitosuklaata
1/2 pss Wienernougat crushia
4          liivatelehteä
2-3 rkl   sitruunamehua

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää rahka ja sokerit. Sulata levy suklaata ja lisää joukkoon. Lisää myös Wienernougat crush. Lämmitä sitruunamehu mikrossa ja lisää puristetut liivatelehdet mehuun, anna jäähtyä. Sekoita liivatemehu norona täytteeseen ja kaada täyte vuokaan. Anna jähmettyä muutama tunti.

1242584988_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ostin todella kätevän kakkuvuoan. Siinä on samassa irtopohjavuoka, tarjoiluvati ja kupu. Kakun voi siis valmistaa, kuljettaa ja tarjoilla samassa paketissa!

1242584932_img-d41d8cd98f00b204e9800998e