3           munaa
1 1/4 dl  sokeria
100g      voita tai margariinia
4 dl        vehnäjauhoja
2 tl         leivinjauhetta
1 tl         vaniljasokeria
3/4 dl     flora vanillaa

mustikkamuffinit:
100 g     valkosuklaata
2 dl        mustikoita

vadelmamuffinit:
100 g     fazerin marjasuklaata
2 dl       vadelmia

Sulata rasva, anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri. Rouhi suklaa hienoksi muruksi. Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa,  sihdaten jauhoja ja flora vanillaa. Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin. Kääntele sekaan suklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti marjat, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin. Lusikoi taikina muffinivuokiin.  Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.


Tein yllä olevan ohjeen kaksinkertaisena ja jaoin taikinan kahteen osaan ennen suklaan ja marjojen lisäystä. Taikinasta tuli juuri prikuulleen kaksi täyttä muffinivuokaa eli yhteensä 24 isoa muffinia. Lapset ehtivät jo maistiaisille...